Καλώς ήρθατε στο Λιόγερμα!

To 2005, όταν δημιουργήσαμε τα γοητευτικά μας διαμερίσματα, στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα μέρος όπου οι επισκέπτες μας θα απολαύσουν τις διακοπές τους στο έπακρο, την ελληνική φιλοξενία και φυσικά την Ιόνια ομορφιά.

Το Λιόγερμα βρίσκεται στο γραφικό χωριό των Τσουκαλάδων και λόγω της προνομιακής του τοποθεσίας σας επιτρέπει να εξερευνήσετε εύκολα τις αμέτρητες ομορφιές του νησιού, αλλά και να απολαύσετε την ηρεμία και την χαλάρωση στις αποδράσεις σας.

Στα διαμερίσματα μας, χωρητικότητας 2 έως 5 ατόμων θα απολαύσετε ένα πεντακάθαρο και καλαίσθητο περιβάλλον, άνετους χώρους και αυτονομία.

Στο Λιόγερμα εστιάζουμε στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας όπου ο επισκέπτης θα νιώθει τόσο άνετα σαν να βρίσκεται στο σπίτι του, δίνοντας έμφαση σε λεπτομέρειες, ώστε να αισθάνεται την ηρεμία, την γαλήνη και την ξεγνοιασιά που αναζητά στις διακοπές του.

Στο κατάλυμα μας σας προσφέρουμε μια αξεπέραστη εμπειρία διαμονής στην Λευκάδα. Ο συνδυασμός του ξύλου και της πέτρας, το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, η φυσική δροσιά είναι κάποια από τα στοιχεία που προσφέρουν μια αξέχαστη και απολαυστική εμπειρία διακοπών.

Επικοινωνία